DJ születésnapra

Egy születésnap kiváló alkalom arra, hogy összejöjjön a tágabb család és a barátok. Tegye emlékezetessé az ünneplést minőségi zenével és fényekkel!

Privát rendezvények

Születésnap, egy életre szóló élmény

Egy születésnap jó alkalom arra, hogy összejöjjön a tágabb család, a barátok. Kerek évfordulók, 30., 40., 50., 60.,… alkalmakor gyakran előfordul, hogy felkérnek egy jó hangulatú party lebonyolítására. Stílusos megjelenés, szépen feldíszített terem, minden vendégnek tetsző zene, barátok, akikkel mindig nagy öröm az önfeledt ünneplés. Klassz társaság, kellemes vacsora, majd egy kis „dance”, ez egyetlen szülinaposnak sincs ellenére. A jó hangulat tovább fokozható karaokeval (magyar és angol nyelvű dalok), így nem csak a tánc, hanem a közös éneklés is hozzájárulhat ahhoz, hogy emlékezetes maradjon ez a nap.

Mindez az Ön ízlésére szabva. A lehetőségek tárháza végtelen: professzionális hangrendszer, LED-es falvilágítás

Részletek

DJ születésnapra

DJ születésnapra
ceges_rendezveny_dj_002
party-dj-szuletesnapra-02

A zenei műsorban megtalálhatóak a ’70-es, ’80-as évek nagy klasszikusaitól kezdve egészen a mai aktuális dallamokig szinte minden stílus, úgy mind disco’80, classic funky, latin, salsa, R’N’B, Rock’N’Roll, dance’90, rock, populáris 2000 évek, mai rádiós slágerek és az örökzöld retro. A siker kulcsa lehet az ideális helyszín kiválasztása,az ízletes vacsora, fimon italok, jó társaság és persze a korosztálynak megfelelő dalok kavalkádja. Ehhez pedig elengedhetetlen egy jó DJ születésnapra. Ha Önnek fontos a pontosság, a szakmai felkészültség, a sok évtizedes tapasztalat, a minőségi megjelenés, kérem keressen bizalommal.
Tisztelettel, Tompa László

error: Content is protected !!