Rendezvény dj

Tegye emlékezetessé céges rendezvényét, csapatépítő tréningjét minőségi DJ szolgáltatásommal. Prémium hang és fénytechnikával állok megrendelőim rendelkezésére.

TISZTELT RENDEZVÉNYSZERVEZŐ!

Tapasztalt rendezvény DJ-t keres?

Ön céges vacsorát, csapatépítő tréninget, konferenciát, évzáró céges partyt, netán családi napot szervez, amit szeretne emlékezetesebbé tenni? Rendezvény DJ felkérésével a partyt még színesebbé teheti.

Az aktuális eseményre összeállított felső kategóriás hang-, fény-, vizuál technika, a sokszínű zenei repertoár, a kulturált megjelenés mind-mind lehetőséget ad arra, hogy rendezvénye az elképzeléseinek megfelelően alakuljon vagy akár felülmúlja azt. A DJ szolgáltatás mellé karaoke is rendelhető, ezzel tovább emelve az est hangulatát. Ennek a zenei állománya több ezer magyar és angol nyelvű dalból áll.

Igény esetén küldök promóciós anyagot, CD lemezt, ezzel is megkönnyítve a választást. Ez természetesen Önnek semmiféle kötelezettséggel és költséggel nem jár.

 

Elhivatottság

Célom a megrendelőim maximális elégedettsége, és a vendégek professzionális szórakoztatása.

Megbízhatóság

Kiemelten figyelek a rendezvény időbeosztására, szerződéssel, számlaképesen szolgáltatok.

Tapasztalat

2006 óta biztosítok DJ szolgáltatást céges rendezvényeken, megrendelőim nagy része visszatérő ügyfelem.

A fogadás és a vacsora alatt halk aláfestő dallamok szólnak, majd azt követően a hangulatnak és az esetleges zenei kéréseknek megfelelő zeneszámok csendülnek fel. A stílus lehet akár a retro korszakból, ’70-es, ’80-as, ’90-es évek vagy modernebb, mai aktuális rádiós , populáris slágerekből válogatott zenei kínálat. Ez mindig függ a korosztálytól, a csapat összetételétől. Amikor a fiatalabb generáció van többségben, akkor az aktuális újdonságokból válogatok, de ha a résztvevő vendégek inkább a közép korosztályhoz tartoznak, akkor jobbára a retro zenék széles kínálatából épül fel a zenei skála.

A szervező kéréseit mindig szem előtt tartom, rugalmasan alkalmazkodom a felmerülő igényekhez. Jelen vagyok a közösségi oldalakon (Facebook, Instagram), a munkásságomról és a referenciáimról itt is tájékozódhat. Célom, hogy megrendelőim és vendégei elégedetten távozzanak a rendezvény végén.

 

rendezvény DJ - Tompa László

DJ szolgáltatásomat ajánlom

 

  • gálavacsorára
  • céges partyra
  • karácsonyi évzáró/évnyitó rendezvényre
  • csapatépítő tréningre
  • családi napra
  • megnyitóra
  • állófogadásra

 

Amennyiben olyan céges partyt szervez, ahol fontos a tapasztalat, a minőség, a megjelenés a rendezvény DJ terén is, úgy keressen bizalommal. Remélhetőleg a jövőben Ön is a partnereim sorába fog tartozni.

Tisztelettel: Tompa László

Tapasztalt DJ rendezvényre, csapatépítő napra?

Tompa László vagyok, az Ön céges rendezvényének hangulatfelelőse. 1990 óta rendszeresen diszkózok. A céges rendezvények világához 2006-ban csatlakoztam. Ekkor kaptam az első felkérést egy vállalati tréningeket szervező cégtől, az Ad Sidera Kft-től. A napközbeni program a Balaton-felvidéken került megrendezésre, itt a feladatom egy külső hangosítás megoldása volt. Ezt követően a vacsora, majd az esti a party a Balaton egyik elegáns hotelében folytatódott. A szervezők jelezték, hogy nagy “bulihangulatra” ne számítsak, mert a kb. 100 fős vendéglétszámban 3-4 hölgy van. Az átlagkorosztály 30 – 50 év. Ennek ellenére fergetegesre sikerült az este. A tréningcég a mai napig hív különböző helyekre, hogy legyek a zenei felelős a csapatépítő napjaikon.

Évzáró vagy évindító céges partyt szervez?

Az év utolsó hónapjában megrendezett karácsonyi party az egyik legnagyobb sikert arató rendezvény lehet egy cégen belül a dolgozók számára. A prémium ajándékok, a közösen elfogyasztott vacsora mellett egy zenés-táncos rendezvénnyel koronázhatják meg ezt a napot. Ezt kiegészítheti egy selfie box, kvíz vetélkedő, mobil kaszinó, laser show, stand up comedy, énekes sztárfellépő vagy egyéb más kísérő program is.

Az est zenefelelősének érdemes egy tapasztalt, minőségi technikával és széles zenei kínálattal rendelkező DJ-t választani. Fontos szempont, hogy ne a DJ ne csak a vendégek egy szűk körét, hanem az összes jelen lévőt tudja szórakoztatni. Ebben nagy segítség lehet a tág zenei világ ismerete a 70-es évektől egészen napjainkig.

A céges partyknak akkor van igazán varázsa, ha minden kolléga megszólítva érzi magát. Ez a zenén keresztül nem is olyan nagy feladat. Egy jól felépített vállalati rendezvény növeli a cégen belüli összetartozást, a cég iránti lojalitást, valamint segít megismerni azokat a kollégákat is, akikkel nincs napi kapcsolat.

Gyakori kérdések

Milyen rendezvényeket vállal?

A legtöbb megkeresést esküvői pároktól, cégektől, hotelektől és rendezvényszervezőktől kapom, de előfordul, hogy magánszemélyek is felkeresnek születésnapi és családi rendezvényekre. Vállalok esküvőt, céges partyt, évzáró karácsonyi rendezvényt, konferencia és családi nap hangosítást, privát születésnapi összejöveteleket.

Helyileg hol vállal megbízásokat?

Magyarország teljes területén dolgozok, de a környező országokból, pl. Ausztria, Szlovákia, Szlovénia… is érkezett megkeresés, így oda is eljutottam. Országon belül Budapest és környéke, illetve a Balaton, a Balaton-felvidék helyszínein fordulok meg a leggyakrabban. Kedvelem még Sopront, Győrt, a Szigetközt és a Dunántúl déli részeit is.

A rendezvény előtt mennyivel célszerű foglalni?

Céges rendezvénynél általában néhány héttel vagy 1-2 hónappal korábban jön az érdeklődés, de előfordul az is, hogy fél évvel előbb kötünk szerződést a kiválasztott dátumra. Általában ezeknek a megrendelőknek már korábban dolgoztam, így ismerik a munkámat és szeretnék, ha a rendezvényük biztos kezekben lenne.

Mi a foglalás menete?

Az első kapcsolatfelvétel telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követően írásos, mindenre kiterjedő ajánlatot küldök. Pozitív elbírálás esetén jöhet a szerződéskötés.

Milyen zenéket játszik?

Ez mindig függ a céges partyn jelen lévő vendégek korosztályától, zenei igényeitől. A stílus lehet latin, funky, pop, rock, Rock’N’Roll, retro, 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es évek vagy akár a mai, modernebb R’N’B, dallamos house, electro swing  zenék kavalkádja. Amelyik szervező szeretne, összeállíthat egy rövid zenei kívánságlistát a munkatársak kedvenceiből, de az est folyamán is van lehetőség számokat kérni.

Hány óráig vállal megbízást?

A kezdés egy vacsorával egybekötött rendezvény esetén általában 19.00 óra környékén van. Ezek a partyk nagyjából hajnal 01.00-02.00 óráig tartanak, de a pontos befejezést mindig a szervező határozza meg.

Milyen fénytechnika áll rendelkezésedre?

A terem körbevilágásához LED-es surlófényeket, PAR lámpákat használok, a táncteret pedig MARTIN zenevezérelt fényekkel teszem színesebbé. 

Rendezvény DJ fotók

Visszajelzések

Mindig örömmel tölt el, amikor egy rendezvény jól sikerül, és a megrendelőim maximálisan elégedettek a munkámmal.

Kolping Hotel Spa & Family Resort ****

Alsópáhok

Ha rendezvényeinkhez, programjainkhoz DJ-re van szükség, Tompa Lászlót hívjuk. Az előkészítő munkában alapos, körültekintő, a lebonyolításban profi. A technikát illetően is tökéletesen felkészült, nekünk tényleg csak egy konnektort kell biztosítanunk. És a lényeg: bármilyen témában, stílusban kértük a zenét, maximálisan teljesítette. Mindig megtalálja a közönséggel a hangot, gondoskodik a jó hangulatú buliról. Szívesen ajánljuk minden megrendelő figyelmébe, nem fognak csalódni. 

Gerlei Éva

programszervező

Spirit Hotel Thermal SPA *****

Sárvár

Tompa László számos alkalommal szórakoztatta vendégeinket alagsori bárunkban. A felmerült igényeket mindig maradéktalanul ki tudta szolgálni. Szakmai tudása és technikai háttere biztos garanciája egy önfeledt estének, vagy rendezvénynek.

Kovács Beatrix

Guest Relation Manager

Hotel Azúr ****

Siófok

A közös munka alkalmával kiderült, hogy Lacival nagyon jó együtt dolgozni, a rendezvényekre precízen összeállított, széles repertoárral érkezett, rugalmasan, a vendégek kívánságai alapján játszott. A rendezvény résztvevőitől minden alkalommal pozitív visszajelzést kaptunk.

Lantos Eszter

Sales Executive

Hotel Szépalma ***

Porva-Szépalmapuszta

Szeretnénk megköszönni Neked a remek programot, amit szolgáltattál a vasárnapi bulin. Mindenki fantasztikusan érezte magát, remek volt a hangulat, de ez alighanem látszott is. Bár a karaoke elmaradt, ettől függetlenül szuper volt minden. Talán még nagyobb örömmel foglak ajánlani majd az érdeklődőknek ezután. 🙂

Fogl-Hanich Dominika

Front Office Manager

Kempinski Hotel Corvinus *****

Budapest

Lacival egy karácsonyi céges rendezvényen dolgoztunk először együtt, ahol hozzáállásával és közvetlen személyiségével nemcsak minket, hanem ügyfelünket is meggyőzött hozzáértéséről. Éveken keresztül Laci szolgáltatta a zenét e cég évzáró ünnepségén, de ez idő alatt számtalan más rendezvényen is közreműködött a jó hangulat megteremtésében. Ezt követően nem is volt kérdés, hogy tavaly mi is őt kérjük fel, hogy legyen a DJ-nk az esküvőnkön, ahol szintén csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Akár a magán, akár az üzleti életben valaki tanácsot kér DJ tekintetében, teljes biztonsággal merem ajánlani Lacit, hiszen tudom, hogy minden egyes rendezvényen 100%-ot nyújt.

Petra Pungor

Senior Event Manager

AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Győr

Kedves DJ Tompa László,

Péntek este a mi csapatunknak keverted a muzsikát.
Van arra lehetőség, hogy a képeket, amiket készítettél, megkapjuk? Nagyon örülnénk neki. Azóta is mindenki dicséri a zenét, reméljük hamarosan újra lesz alkalmunk a zenédre táncolni…

Csilla

Grundfos Manufacturing Hungary Ltd.

Budapest

Nagyon szépen köszönjük a jó hangulatot még egyszer, sikerült olyan zenéket találnod, amelyek segítségével ki tudtuk engedni a “fáradt gőzt”. : )

Fricz-Szabados Mónika

Ügyvezetõi asszisztens

Nestlé Purina PetCare Hungary

Budapest

Először is, köszönöm még egyszer az együttműködésedet, hogy jó zenékkel szórakoztattad a kollégákat a múlt heti meetingünkön, és köszi a karaoke műsort is. Mindenki remekül érezte magát, és ez neked is köszönhető. 🙂

Járai Réka

Management Assistant

error: Content is protected !!