Esküvői DJ

Koronázzátok meg az esküvőtöket egy fergeteges hangulatú bulival! 15+ év tapasztalattal, prémium minőségű fény-és hangtechnikával, ízléses megjelenéssel állok rendelkezésetekre.

KEDVES JEGYESPÁR!

Tapasztalt esküvői DJ-t kerestek?

Életeteknek ezen az emlékezetes napján, ami előtt álltok, sok mindenben kell döntenetek. Egyik ilyen kérdés: esküvői DJ vagy zenekar játsszon a nagy nap estéjén?

Évről évre egyre többen vannak, akik szeretnének szakítani a hagyományos lagzis hangulattal és az esküvői DJ mellett döntenek. Ezen a napon változatos összetételű vendégsereg és különböző korosztály szórakoztatásáról kell egyidejűleg gondoskodni. DJ választása esetén a sokszínű zenei paletta lehetővé teszi, hogy az ifjú pár és a násznép is önfeledten szórakozzon, áttáncolja az éjszakát. Igyekszem minden felmerülő igényhez, kéréshez a lehető legrugalmasabban alkalmazkodni. A legtöbb párnak van kedvenc slágere, egyedi elképzelése, így lehetőség van arra, hogy átbeszéljük az est forgatókönyvét. Ehhez én is hozzájárulhatok javaslataimmal, ötleteimmel. Mindezt egy személyes találkozás alkalmával vagy egy online beszélgetésen is megtehetjük. Igény esetén küldök bemutatkozó anyagot, CD lemezt. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, költséggel. Ugyanez vonatkozik a szimpátiatalálkozásra is. Mindez csupán a Ti döntéseteket hivatott elősegíteni.

esküvői DJ

Amennyiben felkértek, hogy én legyek az esküvő DJ-tek, abban az esetben első lépésként szerződést kötünk, majd az esküvőhöz közeledve folyamatosan egyeztetünk, és pontosítjuk a részleteket.

Mindegyik esküvői szolgáltató azt szeretné, hogy ez a nap valóban ragyogóan sikerüljön. Munkámmal én is szeretnék hozzátenni egy szeletet, hogy az elképzeléseitek valósággá váljanak.

Üdvözlettel:
Tompa László
esküvői DJ

Mikor válasszatok engem?

értékek, melyek meghatározzák a munkámat

Elhivatottság

Minden esküvőn az a célom, hogy a násznépből mindenki jól érezze magát és minden zenei kérésetek teljesítve legyen.

tompa-laszlo-eskuvoi-dj-thumbnail

Megbízhatóság

Nagyon figyelek az esküvői forgatókönyv betartására, időben érkezek és a megbeszéltekhez tartom magam.

esküvői DJ

Tapasztalat

2006 óta vagyok esküvői DJ. Azóta már számtalan szimpatikus fiatal pár kért fel, hogy legyek én az esküvőjük zenei felelőse.

tompa-laszlo-rendezveny-dj

Esküvői DJ árak 2022-ben

Mennyibe kerül egy esküvő DJ szolgáltatás?

Milyen tényezők alakítják ki az esküvő DJ tiszteletdíját? Több árajánlatot összehasonlítva felmerül a kérdés: miért vannak ekkora különbségek az esküvői DJ árazások között? Egyrészt a technikai eszközök között óriási árkülönbségek vannak: egy prémium kategóriás eszköz és a kínai olcsó másolat ára és megbízhatósága között többszörös a különbség. Továbbá a szakmai tapasztalat is nehezen számszerűsíthető, de a magabiztos és minőségi munkához nyilván az is elengedhetetlen.

eskuvoi_dj_arak_technika_01

Minőségi felszerelés és hangtechnika

Az esküvői DJ felszerelés alapja az, amit a DJ asztalán látsz: 2 db multimédiás lejátszó, 1 db keverőpult, laptop, fejhallgató, mikrofon…

Aktív hangfalak, mélyládák, állványok, rackek, kábelek… A minőségi és tiszta hangzás alappillére egy jó hangfal szett. Ez általában 2 db sub (közép magas) és 2 db mélyládából áll. Ezekre 1,5 – 2 millió Forint összeget kell befektetni.

eskuvoi_dj_arak_technika_02

Fénytechnika, mikrofonok, állványok

Egy terem megvilágításához általában 8 – 24 db LED-es PAR lámpa szükséges. Azok, amelyek igazán hatásosak. és akár egy kisebb vagy nagyobb teret is be tudnak világítani, lámpánként kb. 100 – 140 ezer forintba kerülnek. Az URH-s mikrofon, ami nem gerjed, nem recseg-ropog és a megszólaláskor egy tiszta, karakteres hangzást ad, kb. 180 – 280 ezer forint összegbe kerül. Ebből egy kétnyelvű esküvőn 2 db-ot kell üzembe helyezni, így párhuzamosan magyarul és az idegen nyelven is lehet használni, nem kell a vendégnek és a ceremóniamesternek egymás közt cserélgetni.

Gyakori kérdések

Mióta dolgozol mint esküvő DJ?
Esküvői DJ-ként 2006 óta kapok rendszeresen, évről évre egyre több megkeresést és felkéréseket.
Mely régiókban vállalsz rendezvényeket?
Főként Budapesten és környékén és a dunántúli területeken dolgozok, de szívesen megyek az ország más részeire is. Egyik kedvencem a Balaton és a Balaton- felvidék. Szezononként több európai országból (pl. Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Olaszország…) is érkezeik megkeresés.
Az esküvő időpontja előtt mennyivel ajánlott a szolgáltatót lefoglalni?
A párok első körben a dátumot és a helyszínt választják ki. Ezt követően jön a többi: fotós, vőfély/ceremóniamester, zenekar/DJ, videós… Amint szerződnek a kiválasztott hellyel, célszerű mindenkivel minél hamarabb leszerződni. Ez lehet az esküvő napja előtt 1 vagy 1,5 évvel, de gyakori az is, hogy néhány hónappal a kiszemelt dátum előtt érkezik a magkeresés, majd a felkérés.
Mi a foglalás menete?
Miután az e-mailben elküldött ajánlat elfogadásra kerül a pár részéról, akkor vagy egy személyes találkozó keretein belül vagy online köttetik meg a szerződés. Ezt követően pedig banki utalással történik a foglaló összegének a kifizetése.
Milyen széles a zenei repertoár?
A zenei skála igazán széles és sokrétű, egészen a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es évektől napjainkig terjedő időszakot öleli át. Többféle stílus, pl. latin, salsa, funky, R’N’B, pop, rock, Rock’N’Roll, dance, magyar alternatív, reggae, electro swing, retro, magyar és nemzetközi dalokból áll.
Ha a násznép nemzetközi összetételű, az nem okoz gondot Neked?
A nemzetközi esküvőkön a zenei kínálatra még alaposabban odafigyelek. Célom minden esetben az, hogy a jelen lévő vendégek jól érezzék magukat. Ezért a magyar zenéket kicsit háttérbe szorítom és próbálok olyan dalokat válogatni, amivel mindenkit meg tudok szólítani. A pár kedvenc dalait , (a példánál maradva francia és nemzetközi zenék…), amelyeket elküldenek nekem az esküvő előtt, összegyűjtöm, letöltöm.
Kicsit "aggódom": a szüleim mit fognak szólni, hogy nem élő zenész/zenekar játszik az esküvőn?
Ezzel a kérdéssel már elég sokszor találkoztam. Aggodalomra semmi ok. A széles zenei repertoárral és a szakmai tapasztalatommal, minden korosztályt megszólítok, legyen az a fiatalabb vagy nagyszülői korú vendég. Számos örömszülőtől kaptam már a lakodalom végén elismerő szavakat. Bizony ők nem is gondolták volna…Ezeket a megtörtént eseteket tudom elmesélni a fiatal pároknak megnyugtatásképp.
Hány óráig vállalsz megbízást?
Alap esetben hajnal 02.00 vagy 03.00 óráig vállalom a zeneszolgáltatást, de minden alkalommal addig szól a zene, amíg a pár szeretné. Van hogy reggel 04.00 vagy 05.00 óráig is táncolnak. Ez persze attól is függ, hogy a helyszínen van-e időkorlát a terem használatával kapcsolatban vagy hány órakor kezdődött az ünnepi vacsora. Egy korai kezdésnél korábbi a befejezés is. A nagy meleg is befolyásolja az időtartamot. Hőségben előbb fárad el a vendégsereg.
Szertartás hangosítást is vállalsz?
Igen, vállalok. Rendelkezem az ehhez szükségek technikával: mikrofon állványon, aktív hangfal, laptop… A kezdés előtt 1 órával összeállítom a felszerelést, így a vendégek érkezésekor halk zene szól, a ceremónia alatt pedig a párral előzetesen összeállított dalok szólalnak meg.
Milyen fénytechnika áll rendelkezésedre?
LED-es falszínező PAR lámpák, forgófejes robotlámpák valamint a zene ütemére mozgó kisebb LED-es fényeffektek. Ezek közül a legkedveltebbek a LED-es PAR lámpák, mivel ezekkel egyaránt a falfelületetek és a táncteret is színessé lehet varázsolni. A fotós és videós kollégák kedvelik, mert nem árt az optikának és a szenzoroknak, a képeken pedig nagyon jól mutat.
Kisfilm vetítésre van lehetőség?
Igen, van. Ehhez projektort és vásznat, valamint a film zenei aláfestéséhez hangosítást is tudok biztosítani.

Esküvői DJ fotók

Esküvő DJ visszajelzések

Mindig örömmel tölt el, amikor egy esküvő jól sikerül, és a megrendelőim maximálisan elégedettek a munkámmal.

Eszter & Szabolcs

 

Kedves Laci!

Kicsit megkésve ugyan, de szeretnénk megköszönni az esküvőnkön végzett munkádat!

A “nagy nap” kezdetekor attól féltünk sok mindenre fogjuk azt mondani, hogy máshogy csinálnánk, de most egy hónappal később sem jut semmi az eszünkbe.

Vendégeink közül senki nem távozott az este végén úgy, hogy a hangulatra, vagy a zenére panaszkodott volna. Az esküvő szervezésekor több rokonunk és ismerősünk (főleg az idősebbek) aggódott amiatt, hogy a nem lesz olyan zene, amire ők is tudnak majd táncolni, hisz’ a DJ-k által szolgáltatott zene nem az ő világuk… Ehhez képest a nagy nap után mindenki dicsérte a zenék összeállítását és, lelkendezve mesélték, hogy nem sok olyan rendezvényen voltak, ahol a fiatalok és az idősek ennyire együtt tudtak volna mulatni.

Tehát a hangulat fergeteges volt és mi is nagyon jól éreztük magunkat, és ez nagyban köszönhető a Te munkádnak is!

 Köszönjük a rugalmasságod, és azt a profi munkát, amit ezen az estén végeztél!

Budai Sport Hotel ***

Budapest

Orsi & Árpi

 

Kedves Laci!

Kezdetektől fogva nem nagy esküvőt terveztünk, hanem meghitt lakodalmat és jó bulit a családunk, barátaink körében… boldogan mondhatom, hogy pont így is sikerült! Ebben neked oroszlánrészed volt, amit ezúton szeretnénk megköszönni!

Már az első kapcsolatfelvétel, és aztán a találkozónk során is kiderült, hogy milyen komolyan veszed a dolgodat. Csak körvonalakban beszéltük meg, hogy mi mit szeretnénk, inkább Rád bíztuk magunkat, és nem csalódtunk! Teljes mértékben azt kaptuk, amire vágytunk: a vacsora alatt kellemes, romantikus zene szólt, utána pedig kizárólag olyan számok mentek, amikre jól lehet táncolni és amik gondoskodtak a nagyszerű hangulatról. A vendégeink is nagyon jól érezték magukat, szinte csak akkor ültünk le, amikor sajgó táncos lábainkat kellett pihentetni egy kicsit 🙂

Azóta is szívesen hallgatjuk a CD-idet, és bizalommal ajánlunk mindenkinek!

Betekints Hotel **** és Étterem

Veszprém

Kinga & Reinhard

 

Kedves László,

Nagyon örültünk az együttműködésnek, hiszen szuper munkát végeztél. A kiválasztott zeneszámok teljesen a mi stílusunkat képviselték! A hangulat kitűnő volt!

Nagyon szépen köszönünk mindent! Csak így tovább!

Héderváry Kastély ****

Hédervár

Gabriella & Zsolt

 

Kedves László!

Még nem nagyon volt alkalmam a szombati események óta írni Neked, és megköszönni a részvételt! 🙂

Azt hiszem mindenki nevében beszélek, ha azt mondom, hogy nagyon jó volt a zene, nagyon jó buli. volt. 🙂 Mindenki, akivel beszéltem elégedett volt, mi magunk is nagyon jól éreztük magunkat. 🙂 Na ezt jól megfogalmaztam. 😀

Szóval örülök, hogy jól döntöttem, amikor Téged kértelek fel.

Zila Kávéház-Krisztina Cukrászda

Budapest

Barbi & Tom

 

Szia Laci!

Eloszor is engedd meg, hogy meg egyszer nagyon megkoszonjuk a nagyon profi munkadat es kozremukodesedet az eskuvonkon!
Minden pontosan ugy ment, ahogy elkepzeltuk es szerettuk volna, fantasztikus volt a zene mind a ceremonia elott es alatt, mind pedig vacsi alatt es utan, mindenki nagyon nagyon jol erezte magat! Eletre szolo, szuper emlek lesz ez a nap nem csak nekunk, hanem minden vendegunknek is, es ehhez te is nagyban hozzajarultal!! Nagyon koszonjuk!!! ????

Remelem te is jo emlekeket vittel magaddal a kozos bulirol, illetve, hogy minden felszerelest es kelleket amit hoztal maradektalanul sikerult osszecsomagolnod (gondolok itt a tobb helyszinen hasznalt mindenfele elektronikara).

Meg egyszer koszonjuk a nagyon profi hozzaallast, es hogy minden tokeletes volt az utolso resztelig!!

Batthyány Kastélyszálló ****

Zalacsány

Ági & Leo

 

Kedves Laci!

Hihetetlenül rohan az idő és már több mint 3 hét eltelt az esküvőnk óta. Lassan visszarázódunk a hétköznapokba, bár az esküvő élménye még sokáig hatással lesz ránk.

Az elmúlt hetekben nagyon sok visszajelzést kaptunk a vendégeinktől.Rengeteg dicséretet és elismerést kaptunk. Kivétel nélkül mindenki nagyon jól érezte magát, amit az is mutatott, hogy a táncparkett szinte mindig tele volt ☺.

Szeretnénk még egyszer megköszönni azt a fergeteges hangulatot, amit a zenékkel  biztosítottál. Mindenki nagyon dicsérte a zenét ☺.

A szertartás zenei háttere is kifogástalan volt .

 Nekünk az esküvőnk egy életre szóló élmény lett, és ezért minden szolgáltatónknak nagyon hálásak vagyunk.

 

Aquaworld Resort Wellness Hotel ****

Budapest

Judit & Laci

 

Kedves Laci!

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a profi zenei szolgáltatást, amely hozzájárult ahhoz, hogy az esküvőnk valóban felejthetetlen és álomszép legyen. Az egész esemény a remek zenéknek köszönhetően nagyon vidám és hangulatos volt, minden résztvevőt megmozgatott, nem beszélve a menyasszonyról, aki szinte egész éjszaka a táncparketten pörgött. Küldünk pár képet, ezzel is érzékeltetve a jó hangulatot.

Bátran ajánlani fogunk minden ismerősünknek.

Villa Classica Hotel ****

Pápa

Kinga & Alistair

 

Szia Laci!

Az egész napos zenei támogatásod tette a napot igazán teljessé. A nap eseményein a vendégváró alatt a lounge zene nagyon tetszett a vendégeknek, ezt javasoljad a jövőbeni esküvőkre, csak megköszönni tudom, hogy az utolsó pillanatban találkoztunk és az ötleteid meggyőztek és nem élő zenekart választottam! További sok sikert Neked!
Köszönünk mindent!

Fenyőharaszt Kastélyszálló ****

Verség-Fenyőharaszt

Györgyi & Attila

 

Szia Laci!

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy ennyire jó buli volt az esküvőnkön 🙂 Nem gondoltuk volna, hogy hajnali 4-ig fogjuk ropni 🙂

Köszönjük még a kiváló együttműködést az elmúlt hónapok alatt. Mindig úgy éreztük, hogy könnyen tudunk veled egyeztetni és erős bizalom alakult ki bennünk feléd.

Nagyon örülünk, hogy Te voltál a DJ a Nagy Napunkon 🙂 A későbbiekben írunk ajánlást a szolgáltatókról a menyasszonyi csevegőben. Ha esetleg írhatunk ajánlást rólad más felületre, kérlek jelezd felénk 🙂

Óriási köszönettel,
Györgyi és Attila

 

Széchenyi Kertvendéglő

Budapest

Bence & Eszter

 

Kedves Laci!

Az esküvőnk után köszönetképpen szeretnénk röviden visszajelzést adni a munkádról, most hogy a nászútról visszaértünk.

Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásod minőségével, mindegyik helyszínen. A kerti szertartás és utána a fogadás alatt is nagyon jó hangulatot adtak a zenék, idősebb-fiatalabb egyöntetűen dicsérte. Hasonlóan, a vacsora alatti aláfestő zene is tökéletesen olyan volt, mint amit elképzeltünk, és a kastély hangulatához is illeszkedett. A táncolós-bulis részen is mindenki megelégedésére szóltak a számok. Pontosan olyan volt a hangulat, amilyet szerettünk volna, mindenki jól érezte magát, táncolt, kedve szerint. Többen kiemelték, hogy nagyon jól keverted egymás után a számokat, és jó volt az is, amikor összemixeltél egyszerre többet. Szerencsére az sem okozott senkinek lelki törést, hogy kettőkor berekesztettük a bulit, ez pont így volt jó, és aki ott volt mondta, hogy milyen ügyesen kezelted a helyzetet.

Jól választottunk, amikor téged kértünk fel az esküvőnkre. Ha más kérdezi, bátran ajánlunk majd.
További sok emlékezetes rendezvényt, minden jót kívánunk!

Üdvözlettel,
Kozma Bence és Izsó Eszter

 

Edina & Gábor

 

Szia Laci!

Már az esküvővel kapcsolatos szervezések kezdetekor tudtuk, hogy a zene alapvetően meghatározza az esti buli hangulatát, számunkra szinte ez volt a legfontosabb – jó dj-t választani.
Gondolkodtunk picit az élőzenén is, de végül rájöttünk, hogy az eredeti előadókban biztos nem csalódhatunk. Persze a dj személye nagyon fontos, éreznie kell, mikor mit kíván a közönség, mikor kell egy picit felpörgetni a hangulatot, stb.

Az interneten bukkantunk rád, és igaz, nem volt tapasztalatunk veled kapcsolatban, a személyes találkozó nagyon meggyőzött minket, bizakodóak voltunk.
Szerencsére a buli a várakozásainkat is jócskán felülmúlta, fergeteges volt a hangulat, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk és ez nagyon nagy részben a zenének volt köszönhető.

Maximálisan ráéreztél a társaság zenei ízlésére, voltak retrós, később pedig zúzós számok is :-)) mindenki tombolt 5-82 éves korig. A nagyim végigtáncolta az estét. :-))

Szuper volt, ezt nem lehet szavakban kifejezve megköszönni.

Azért persze nagyon köszönjük! Remélem sok ilyen bulit zenélsz még végig. Mindenkinek őszinte szívvel fogunk ajánlani.

András

 

Kedves László!

Még egyszer köszönjük a remek hangulatot, amit a Csónakház Mulatónkban tartott lagzinkon teremtettél.
Valamivel este 9 után kezdődött meg a buli a nyitótáncunkkal, és onnantól kezdve gyakorlatilag folyamatosan tartott a tánc hajnali fél 5-ig, amikor is a vendégek hazaszállingóztak.

Mind az idősebbek, mind a fiatalok meg voltak elégedve a zenei összeállítással, és mi is elégedetten nyugtáztuk, hogy az este folyamán szinte kivétel nélkül elhangoztak azok a számok amiket kértünk.

Összességében nagyon elégedettek voltunk, és bátran ajánljuk mindenkinek, hogy Téged kérjenek fel DJ-nek a lagzijukra!

 

Csónakház Mulató

Budapest

Livi & Zoli

 

Kedves Laci,

Nagyon örülünk, hogy véletlenül Rád találtunk az interneten (bár véletlenek nincsenek!). Az első beszélgetéstől biztos voltam benne, hogy ismeretlenül is megbízhatunk benned, szimpatikus volt a lelkes hozzáállásod, érezhető volt, hogy már van rutinod a hangulatteremtésben, odafigyelsz minden apró részletre, volt terved, ajánlásod, de az egyedi igényeinket is figyelembe vetted.

Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az esküvői buliról a vendégeinktől is, szuper volt a hangulat, minden korosztálynak tetszett a zene. Bátran fogunk ajánlani minden ismerősünknek!

Köszönjük szépen ezt a remek estét és további sok fergeteges bulit kívánunk!!!

 

Zila Kávéház-Krisztina Cukrászda

Budapest

Rita

 

Szia Laci,

Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkádat az esküvőnkön. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire szép esküvőnk lesz. Rengeteg szeretetet, figyelmet és kedvességet kaptunk aznap, amit sosem fogunk elfelejteni.
Apukámnak nagy élményt szereztél az este folyamán, hogy beraktál a vonatozáskor ill. utána a kedvéért osztrák sramli zenét.

Azt kérdezi, hogy el tudod-e küldeni nekem (hogy utána továbbítsam neki) azokat a számokat? Illetve egy görög szirtaki számot is át tudnál küldeni? Most lesz apukámnak a 70- születés napja, és szeretne majd ezekre a számokra bulizni.

Előre is nagyon szépen köszönjük a segítséged.
Üdv, Rita

Mezzo Music Étterem

Budapest

Esküvő a Balatonon

Az év bármely időszakában Magyarország legnagyobb tava mindig csodálatos választás lehet a házasságkötéshez. A balatonpart kisebb-nagyobb településein, valamint a Balaton-felvidék lankái között megbúvó helyszíneket: bisztrókat, borászatokat, pincészeteket, éttermeket, kastélyokat, kúriákat, hoteleket etc. szívesen választják a Budapestről vagy akár messzebbről, valamint a külföldről érkező párok. A lehetőségek száma szinte megszámlálhatatlan, gombamód szaporodnak a jobbnál jobb helyszínek. Sokan választják a pazar kilátást vagy valamelyik kellemes hangulatú teraszt, rendezvénytermet.
Szezononként több alkalommal is eljutok ezekre a helyekre. A nagyobb települések közül Tihany, Siófok, Badacsony, Keszthely, Balatonfüred a legkedveltebbek, de egy-egy eldugottabb rész, mint pl. Badacsonyörsön a Folly Arborétum és Borászat is remek választás lehet egy felejthetetlen esküvőhöz. Minden helynek megvan a maga varázsa. Egy vízparti ceremónia, netán egy hajón kimondott igen, mind-mind pazar lehetőség.

A beállított és spontán elkapott fotók elkészítéséhez is nagy segítséget nyújt a vízpart, a csodálatos panoráma vagy a nyári estéken a káprázatos naplemente.
Esküvői DJ-ként a Balaton parton vagy környékén, a Balaton-felvidéken mindig szívesen vállalok esküvőt és egyéb rendezvényt, mivel ez a környék teljesen belopta magát a szívembe. Magyarország gyönyörű!!! 🙂

Hogyan készül egy tapasztalt esküvői DJ az eseményre?

Van, aki úgy gondolja, hogy egy esküvői DJ munkája “csak” az a 6 – 8 óra időtartam, amikor lejátssza a zenéket és ezért kapja meg a fizetését. Felvázolom röviden, hogy mennyi időt töltök el egy alkalommal az esküvőre való felkészüléssel, hogy a nagy nap sikeres, örömteli és felejthetetlen emlékként maradjon meg. Időrendbe szedve az alábbiak szerint alakul egy átlagos esküvőre való felkészülés:

Az esküvő előtt

 • az ajánlat elkészítése, elküldése e-mailben,
 • online vagy személyes találkozó, hogy megbeszéljük a nap tervezett eseményeit, zenei elképzeléseit,
 • többszöri e-mail váltás, telefonos egyeztetés,
 • felkészülés az esküvőre: zenék válogatása, ceremóniához kiválasztott aláfestő dalok letöltése, forgatókönyv  kinyomtatása,
 • az esküvői DJ technika előkészítése, ellenőrzése, akkumulátorok feltöltése

 

A nagy napon

 • a technika bekészítése az autóba,
 • utazás a helyszínre,
 • kipakolás, technika installációja,
 • háttérzene biztosítása a vendégek érkezése alatt,
 • ceremónia hangosítás,
 • zenei aláfestés a vacsora idején,
 • események felkonferálása, ha nincs vőfély vagy ceremóniamester,
 • zenélés az est folyamán,
 • a végén a technika lebontása  és a kocsiba pakolása,
 • utazás haza,
 • kipakolás

 

error: Content is protected !!